blog post image

Bruce Springsteen 2023

Voor het eerst in zeven jaar toonde Bruce Springsteen (73) zich afgelopen donderdag weer op Nederlandse bodem, gevolgd door een tweede concert op zaterdag.

 Tijdens het concert, dat ruim 3 uur duurde, liet Bruce het publiek genieten van zijn (bekende) nummers, zoals: Badlands, Born in the USA, Born to run, Dancing in the dark en Glory days.

 Het was bovendien de eerste keer in Nederland dat er gebarentolken aanwezig waren bij een groot concert, waardoor doven en slechthorenden nog beter konden genieten van het spektakel.

 "Het is erg belangrijk voor alle doven en slechthorenden in Nederland dat ze ook optimaal van een concert kunnen genieten." De beat en bassen zijn vaak wel te horen, maar toch mist de dynamiek voor deze mensen. "Een tolk kan deze alsnog overbrengen", aldus Eric Wiggers, organisatiebureau Muziektolk Hoort Erbij.

 Onze collega’s van TSC waren in groten getale aanwezig in het ArenA-gebied. Op zaterdag waren er ook twee shows van Boef in de AFAS Live. Dank aan iedereen voor jullie inzet en het goed laten verlopen van deze dagen!

 


 


 


 

Misschien vind je het leuk om te lezen