Bevrijdingsdag 2018!

We starten deze week met een overzicht van de manier waarop wij de vrijheid hebben gevierd, afgelopen zaterdag op Bevrijdingsdag 2018! Net zoals met Koningsdag waren onze beveiligers, servicemedewerkers, verkeersregelaars werkzaam op verschillende locaties/festivals door heel Nederland.

Zo waren de beveiligers en servicemedewerkers werkzaam tijdens de tweede show in Amsterdam van SAM SMITH in de Ziggo Dome. In het thema van 5 mei waren we werkzaam op Bevrijdingspop in Haarlem en de Bevrijdingsfestivals in Almere, Utrecht en Groningen. Voor ons was het de eerste keer dat we werkzaam waren tijdens Bevrijdingsfestival Groningen. De zomerse temperaturen, de gemoedelijke sfeer en een bezoekersaantal van 150.000 zorgden voor een geslaagd festival.

Een van onze vaste locaties waar onze beveiligers en servicemedewerkers werken is North Sea Venue aan de hemkade in Zaandam. Tijdens Bevrijdingsdag vond achter deze venue het Bevrijdingsfestijn Zaandam plaats. Onze beveiligers vierden hier de vrijheid met uitzinnige bezoekers die konden genieten van Hollandse artiesten.

Op Bevrijdingsdag was er ook een een groot aantal collega's in Amsterdam aan het werk. We stonden bijvoorbeeld op het Vrijland Festival en we zagen hoe de Amsterdamse horeca de handen ineensloegen tijdens het Het Amsterdams Verbond.

Bevrijdingsdag werd traditioneel afgesloten met het 5 mei- concert aan de Amsterdamse Amstel. Hier waren ook koning Willem-Alexander, koningin Máxima en premier Mark Rutte aanwezig.

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all