Koningsdag 2018

Met ruim 1200 collega’s gingen we op 27 april aan het werk om bezoekers van verschillende evenementen door heel Nederland te voorzien van veiligheid en service met een oranje tintje. Benieuwd waar we op Koningsdag 2018 werkzaam waren? Lees dan hier het overzicht;

Kingsland
Het Kingsland Festival wordt traditiegetrouw georganiseerd op vier locaties in Nederland; Oldenzaal, Amsterdam, Den Bosch en Groningen. Kingsland Festival staat bekend om zijn recordpogingen (proosten, volkslied zingen) en ook dit jaar konden de bezoekers weer meedingen naar een record. In Groningen werd namelijk onder leiding van headliner Armin van Buuren het record confettischieten verbroken. Van de 30.000 bezoekers deden 5.000 mee aan de geslaagde recordpoging in het Groningse Stadspark.

Oranjebloesem
Muziekliefhebbers die de drukte in de stad willen ontwijken kunnen al vier jaar genieten van Het Amsterdamse Oranjebloesem. Het is een elektronisch muziekfestival op een prachtige locatie; Blijburg aan Zee.

538Koningsdag
Onze beveiligers en servicemedewerkers vertrokken ook weer naar het Chasséveld in Breda voor 538Koningsdag. Hier ontvingen we ruim 40.000 bezoekers. Het 538 feest werd dit jaar voor het eerst live uitgezonden op SBS6. Zodat de thuisblijvers ook konden genieten van de grote artiesten.

Koningsdag NDSM Vrijhaven
De NDSM-werf veranderde op 27 april in een festivalterrein. Dit festival, waar onze beveiligers werkzaam waren, is vrij toegankelijk. Er waren dj’s die zorgden voor entertainment van het publiek en kinderen konden hun zakgeld uitgeven op de enorme kindervrijmarkt.

SLAM! Koningsdag
Voor de zesde editie van de SLAM! Koningsdag vertrokken onze servicemedewerkers en beveiligers naar Alkmaar. Met ruim 30.000 bezoekers werd het terrein nabij het AFAS stadion op zijn kop gezet.

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all