TSC Crowd Management in week 18

Naast de werkzaamheden op 5 mei tijdens verschillende bevrijdingsfestivals zorgde TSC Crowd Management op vele andere evenementen. Hierbij een overzicht van aan aantal evenementen in week 18, 2017.

Op 1 mei bezocht de Canadese singer-songwriter de hoofdstad om in een vol Ziggodome zijn grootste hits ten gehore te brengen. Op twee en drie mei is het podium van de Ziggodome voor John Mayer. De gitaar virtuoos was een paar jaar geleden voor het laatst in Nederland wat resulteerde in twee uitverkochte avonden in de Ziggodome. De show werd ondersteund door visuals waarmee het publiek in de vorm van een film de carrière van John Mayer kon bekijken. John Mayer speelde daarnaast nog een cover van Drake die in januari en februari zelf optrad in de Ziggodome. Op zondag zeven mei mocht de Britse band Depeche Mode het podium van de Ziggodome betreden.

In Ahoy Rotterdam begon op vijf mei een reeks met de grootste rockopera allertijden, Jesus Christ Superstar. De wereldberoemde rockopera vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas.

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all