TSC op Koningsdag 2017!

Ook in 2017 was TSC Crowd Management weer van de partij tijdens Koningsdag! Met 1500 collega’s hebben wij op meer dan 40 evenementen op verschillende locaties door heel Nederland onze werkzaamheden in veiligheid en service uitgevoerd!

In Almere was TSC Crowd Management werkzaam tijdens Koningsdag activiteiten in het centrum. Andere collega’s mochten zich melden bij één van de Kingsland festivals door heel Nederland. De organisatie voegde dit jaar Oldenzaal (Twente) aan de Kingsland evenementen locaties toe waardoor er in totaal 5 Kingsland festivals waren in Amsterdam, Den Bosch, Groningen, Maastricht en Oldenzaal.

Naast Kingsland Amsterdam waren er meerdere Koningsdag activiteiten in de stad waar TSC werkzaam was. Aan de Amsterdamse waterkant, aan de zee en onder de vuurtoren kon het publiek genieten van Oranjebloesem. Voor het publiek dat de ‘drukke’ binnenstad van Amsterdam wilde vermijden waren er artistieke activiteiten voor Koningsdag georganiseerd aan de NDSM-werf waar zowel jong- als oud welkom was.

Breda was traditiegetrouw de locatie van het Koningsdag evenement van 538, waar het radiostation een groot festival organiseerde met optredens van zowel nationale- als internationale artiesten. Waar 538 een evenement organiseerde in Breda, organiseerde Slamfm! een muzikaal evenement in Alkmaar.

Op deze en vele andere evenementen door heel Nederland was TSC Crowd Management werkzaam met beveiligers, service medewerkers, verkeersregelaars, hostesses en hondengeleiders. Wij kijken uit naar Koningsdag 2018!

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all